Tur til Bremen

Peter har i weekenden været på tur til Bremen. Her har han før sat sine fødder, så det var gensynets glæde der udspillede sig foran det gamle vildt smukke rådhus, samt foran statuen af "die Bremer stadtmusikanten"

Turen foregik med kollegaer fra Gustav Johannsenskolen, for efterhånden en del år siden startede traditionen med medarbejder udflugter, og denne gang var vi helt oppe på 15 tilmeldte. Desværre var der grundet sygdom og skader kun 13 deltagere, men selv det er ganske flot skolens størrelse taget i betragtning. Vi havde bygget turen op omkring en fodboldkamp,Werder Bremen skulle spille mod Hoffenheim, og det var endda en kamp det var muligt at få billetter til. Desværre blev kampen flyttet til søndagen, og endda vores mulighed nr.2 en kamp i 3. liga mellem Osnabrück og Dynamo Dresden blev flyttet. Eneste mulighed var en kamp i regionalligaen mellem Werder Bremen 2 mod Eintracht Norderstedt, ikke ligefrem en lækkerbidsken, men desværre eneste mulighed.

Efter en sjov nat i byen så vi lidt af Bremen lørdag formiddag, og efter en god frokost gik vi i tiltagende regn ud mod stadion. Vi ankom til den nedslående besked at tribunen var udsolgt, heldigvis kun for hjemmeholdetsfans, såstraks købte vi udebane billetter. Inde på stadion var der ingen afspærring at se, så vi satte os bare under taget og losos underholde. Kampen endte 4-1 til de lokale, så 5 mål fik vist se, men det pauvre tilskuerantal betød at stemningen var nærmest ikke eksisterende, og således blev kampen på trods af de 5 mål aldrig nogen sindsoprivende oplevelse.

Senere så vi første halvleg af Bayern mod Dortmund, og da vi forlod kampen var den slut i hvert fald hvad spændingen angik, ved halvleg førte Bayern 3-0 efter2 gigantiske målmandsdrop.