En forlænget weekend


 

Vi plejer at udnytte forlængede weekender til at rejse, men af og til bør man jo sætte plejer under lup, og vi har således valgt at bruge den forlængede 1. maj weekend til andre gøremål end at rejse til fremmede steder. Det har været dejligt, for nu kan vi komme os helt over Canada turens medfølgende jetlag, der i hvert fald de første dage efter hjemkomsten virkelig trak tænder ud. Vi havde tilmeldt os et foredrag i de berejstes klub lørdag aften i Kolding, og det blev ligesom omdrejningspunktet for første deraf weekenden. Vi valgte nemlig at ankomme til Kolding fra 2 forskellige retninger, Solveig fra syd, og Peter fra nord. Peter havde udnyttet at en kollega også går op i fotografering, og havde booket overnatning på Byløkken med indlagte fotoshoots ved Århus Ø, Egå Engsø samt ved Lyseng idrætspark. Turen var opbygget omkring muligheden for at fotografere en havørn ved Egå Engsø, men så heldige var vi desværre ikke, den imponerende fugl lod sig ikke blikke denne lørdag formiddag, men vi fik så set og fotograferet svaler, gæs samt hættemåger, ikke det samme, men sådan er det jo at være afhængig af naturens luner. Til gengæld blev fredag aftens ekskursion til den permanente badeanstalt en stor succes. Udsigten mod det nye kvarter ved Aarhus Ø var fantastisk, vejret bedre end ventet, og billederne der blev taget forrygende. Der blev fotograferet i små 2 timer alt imens lyset forsvandt fra himlen, koldt men givtigt.



Lørdag eftermiddag stod den så på fodbold, da Tim, Peter kollega, skulle være i Flensborg igen ved 17-tiden måtte vi tage den kamp der startede først. Det blev så IF Lyseng med AB Taarnby fra Amager. Det var Peters divisionsstadion nr. 77 i europa, hvis man da ellers kan kalde en meget ujævn fodboldbane med reklamebander for et stadion. Lyseng rangerer pt. som den 5. bedste aarhusianske fodboldklub, og kæmper med næb og klør for at undgå nedrykning fra den 4 bedste danske række. Kampen blev ikke den helt store fodboldmæssige oplevelse, men vi så da 2 mål, og oplevede en super stor fan af udeholdet, der ene man forsøgte at skabe stemning i 1. halvleg. Kampen endte 1-1 og det resultat holder Lyseng på en ikke nedrykningsplads, mens det ser sort ud for amagerkanerne. 

Her kommer AB Taarnby på 1-0 efter en gang rod i Lysengs forsvar.


Solveig havde brugt lørdagen i Kolding hvor hun havde tyvstartet på mødet i de berejstes klub. Der var blevet arrangeret en vandretur i Stenderup skovene, og den var der små 10 af klubbens medlemmer der var med på. Senere blev vi små 30 til et godt foredrag om Sisse og Claus`spændende togrejse i Canada. Som altid tog vi hjem med ekstra energi efter at have snakket rejser, oplevelser og livsplaner.

Søndag var der igen delt programm, Solveig gjorde nytte i haven, mens Peter havde fornøjelsen af at tage til fodbold i Kiel for første gang i denne sæson. Kiel ligger uden mulighed for hverken det ene eller det andet, men dagens modstander havde derimod alt at spille for. Meget overraskende er Darmstadt nemlig tophold, og kunne med en sejr næsten sikre sig oprykning til det forjættede land. Med en meget sikker 3-0 sejr er de næste sikre på at spille i bundesligaen i den kommende sæson.


Søndagen bød på en længere gåtur til vores tidligere arbejdsplads i Kruså. Det var nu ikke selve det at ankomme der var hoved begivenheden denne 1. maj, men derimod den smukke forårskendetegnede natur vi gik igennem på vejen. Bøgen er ved at springe ud, og den sarte grønne farve fra de nyudsprungne blade er til at blive helt afhængig af. En sidste forårsbebuder fik vi også klart, således er den lille Bmw nu klar til de højere temperaturer efter at have fået hardtoppen af.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!