A bad weather break in Melbourne



Torsdagens vejrudsigt var ikke god, så vi havde planlagt at tage til Melbourne. Vi stod op til nasskalte 3 grader, senere steg temperaturen dog lidt, men varmt blev det ved gud aldrig.
Vi tog toget fra Mentone station, så ikke noget til "the scum" from Frankeston road :-) og ankom planmæssigt til Flinders street station. Herfra gik det på kryds og tværs gennem Melbournes gader (kig på et bykort, så kan du se hvad der menes)








Vi så grafitti ved Hosier Lane, the Victorian market, lidt en skuffelse, i hvert fald for Peter. Meget plastik skrammel fra en svunden tid, jeg mener, hvem H...... køber bananer i pyjamas i år 2017??? Ingeborg var engang banan i pyjamas til fastelavn i den tyske børnehave.


Da vejret fortsatte med at være fjendligt så vi Old Melbourne gaol, hvor Ned Kelly blev hængt i år 1880. Herefter blev det til en tur med city line tram, der dels tog lang tid om at komme, dels chokerede med en 7 minutter lang pause undervejs, for så at skifte besætning 5 minutter senere, det havde været klart hurtigere at gå.



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!