Skyskrabere og Pingviner




Vi havde forskellige gøremål i Melbourne, og derfor stod vi op i rimelig tid for at komme ind til byen. Vejret var med os, men vejrudsigten antydede at det kunne blive sølle vejr senere på dagen, så vores første stop i Melbourne blev Eureka skydeck. Det er i Melbournes højeste bygning, 285 meter over gadeniveau. Man kommer derop med en mega hurtig elevator, den tilbagelægger 85 etager på 38! sekunder. Udsigten fra skydækket er fænomenal, vi kunne se hele vejen rundt om tårnet. Bl.a. nærmest ned i Melbourne cricket ground. Senere forsøgte vi at finde en boghandelså vi kunne købe en bog om autocamper pladser, men det var ikke så let. Amazon har ifølge Robert kostet adskillige boghandlere livet, og vi havde også svært ved at finde nogen.






Vi betalte også for oplevelsen "the edge" hvor man kommer 3 meter ud i en glaskasse 285 meter over gadeniveau. her kunne man få taget billeder, og som det ses lavede Solveig og Christian sjov, men Peter & Ingeborg trods alt turde stå på glasset, og ikke på metalstøtterne.

Efter forsøget på at finde en boghandel, og et efterfølgende, og ligeså forgæves forsøg på at finde en gave til Lones kommende lille barn gik vi tilbage mod Flinders street station. Vejen førte os igennem Chinatown, hvor udsmykningen var som i bydelen med samme navn i Bangkok. 



I toget simrede en ide om at tage til St. Kilda og se små pingviner. Så da vi var kommet "hjem" til Bickford court var det næsten kun for at hente bilen så vi kunne køre de 15 kilometer til St. Kilda. Desværre begyndte det at regne da vi ankom, men det gjorde nu ike så meget, vi fik set pingvinerne, og kigget mod Melbournes imponerende skyline.







Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!