Along the great ocean road. Going east.



Efter et heftigt storm og regnvejr natten til lørdag var vores forventninger til vejret ikke ret høje da vi stod op. De bange anelser blev hurtigt bekræftet, den ene byge efter den anden hamrede ned over lodgen, men ved halv 9 tiden fulgte i det mindste også længere solrige afsnit. Da vi forlod lodgen ved 9.30 tiden var solen endnu mere dominerende, og vi anede at vi trods alle bange anelser ville have en smuk dag i vente.


Første stop blev London bridge, en bro lignenede klippeformation, den inderste bue styrtede sammen i januar 1990, mens der stod 2 turister ude på den yderste, de blev efterfølgende reddet af en helikopter.





Efter vores lille stop ved London bridge kørte vi videre mod øst, 10 kilometer senere kom vi til Bay of islands, et sted der bliver fundet af klart færre turister end området ved de 12 apostle. Vi havde nærmest fotopladserne for os selv. Bay of Islands er nok også lidt mindre imponerende, men alle andre steder end i de 12 apostles skygge ville den havde trukket fulde huse.






Efter bay of islands vente vi om, et sted skal man jo slutte, og et hurtigt kig på kortet afslørede at der var langt til næst højdepunkt i østlig retning. på vejen tilbage var der atter stop undervejs, vi stoppede ved Loch ard Gorge, hvor et slemt skibsforlis med kun 2 overlevende engang fandt sted, og naturligvis ved de 12 apostle atter engang for at få fuld valuta af det nu stadigt bedre vejr. Utroligt efter så fælt det havde været om natten.














Fra de 12 apostle gik turen hjemad uden mange stops, vi kørte dog til Cape Otway, men her kostede det en helt horribel entre at komme ned til fyrtårnet, så det droppede vi. Vej til Cape Otway gik igennem en eucalyptusskov, og her så vi atter et pat Koalaer. Frokost spiste vi på en grillbar i Apollo bay, fish & chips og burgere stod på menuen, cheap and nasty :-)
Kennet River ønskede Christian blev mål for et stop, det ønske fulgte vi naturligvis, der var ikke mange japanere, men til gengæld godt foto-lys og hele 4 koalaer denne gang.
Sidste stop blev Angleysea golf course, her regerer foruden golfspillere en ret anseelig kænguru mob, de var fremme da vi kom, og spiste uden tegn på angst få meter væk fra os.











Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!