Wild kangaroos at last!



Efter en doven morgen (kun Solveig var aktiv og fik en klipning hos NiX Cuts, hun bestilte en "autocamperfrisure" så hun kan se anstændig ud selvom der ikke er en hårtørrer til rådighed), tog vi afsted mod Cape Schanck lidt før frokost. Vejret var fantastisk da vi tog afsted, men da vi ankom til Cape Schanck regnede det. Altså blev det til frokost i bilen. Da vi var færdige ville vi gå bushrangers walk, men efter 1 kilometer kom regnen stærkt tilbage, og efter et langvarigt ly under nogle træer besluttede vi os for at vende om. Nærmest med det samme stoppede regnen, men da var vi besluttet på vej mod Cape Schanck. Da vi nåede tilbage til bilen var vejret stadig ok, og vi gik så langt ud på spidsen af næsset som man kunne komme, undervejs så vi nogle underlige klipper, og blev mildest taget blæst igennem, godt nok var regnen ophørt, men vinden slap vi ikke af med!
Efter vi var kommet tilbage fra spidsen kom solen, og det blev til gode billeder af næsset og af fyrtårnet. Da vi kom tilbage snakkede vi med naboen Greg, det var super at få lejlighed til at spørge om de ting, vi havde gået og undret os over. Solveig og Christian tog bagefter Jumbucken op til købmanden, og ikke længe efter, var der serveret pumpkim-soup.

Da vi var ved at rydde op hørte vi et skrig fra Ingeborg, hun havde fundet en kæmpe-edderkop, a huntsman, på ruden (heldigvis å ydersiden. Den får I også lige her..





Gåsegang i stiv kuling!




Ved fyrtårnet var der en beskrivelse af området, og der var især et sted der fangede vores interesse. Området lå hen med oprindelig bevoksning, og skulle være et godt sted at se Kænguruer. Vi tog chancen, og blev heldigvis belønnet med i hvert fald 3 flokke af de fascinerende dyr.


Her har Ingeborg rettet fokus op i trætoppene efter at Christian skrækslagende kom løbende tilbage til os, fordi der var noget oppe i træet, som kastede noget efter ham. Første gang landede det på skyggen af kasketten og 2. gang lige foran næsen på ham, så tog han benene på nakken. Vi kiggede efter med kikkert og fandt ud af, at det var store papegøjer, som hakkede i koglerne, men de hakkede altså også nye kogler af, og brugte dem som kasteskyts.


En myre på 1,5-2 cm...nogle af de australske myrer er meget giftige, om denne var det, fandt vi så ikke ud af, men nøjedes med at beundre dens størrelse.

Kænguru af arten Grey Kangaroo.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!