Live Travel,Travel the World

Live and travel the world


... det var i hvert fald titlen på den souvenir vi fandt passende at tage med hjem fra Melbourne som et minde om vores ophold her. I dag var den sidste dag i Beaumaris og vi har fra formiddagen været igang med at gøre rent, vaske, vande blomster og feje terrassen. Det var også sidste chance for Christian og Peter til at prøve poolen, en tvivlsom fornøjelse, men solen tittede frem indimellem og Peter fandt badebukserne frem, og så fulgte Christian efter, nu havde han jo lovet det!
Bevæbnet med sit Go Pro kamera, ville Christian nu udforske poolen nedefra, men det blev en meget kort film, for han kom kun lige under og skyndte sig så nærmest panisk ind til kanten igen og op på græsset for at få fat på håndklædet - det var koldt, 16 grader viste termometeret og luften vel 17 grader med en let brise. Peter tog dog en svømmetur frem og tilbage, men så var den fornøjelse også ovre, og jeg tvivler stærkt på, at den bliver gentaget i morgen.




Ingeborg havde et ønske om at vi kørte til Sct. Kilda, som er den bydel, der ligger helt ned til vandet, med en flot promenade og tæt på pingvinkolonien, for at spise fish ´n´chips. Det var vi alle enige om, var en god afslutning på et dejligt ophold og vi kørte afsted over middag. Vi fandt en café med udendørs servering og fik en lækker frokost, mågerne på nabobordet syntes også godt om stedet...




Bagefter gik vi en tur langs promenaden og ud til pingvinerne, hvor et par dovne var blevet inde på land og nød opmærksomheden fra de forbipasserende. Vi gik langs et marked med lokalt håndværk og madboder tilbage til bilen. Ingeborg faldt i snak med en dame i en bod, der havde været i Danmark og var vældig interesseret i landet, og især i ordet "hygge" som er det mest brugte udenlandske ord på engelsk. Det var også her vi fandt vores souvenir og til sidst på turen kom vi forbi "Luna" som er en gammel forlystelsespark med et ikonisk indgangsparti.







Så gik turen hjemad, bilen blev tanket op og vi fyldte depoterne op i Woolworths, så der er noget at starte på i autocamperen. Christian fik støvsuget bilen og så var alle opgaverne vedrørende huset vinket af og vi kan vente på, at autocamperen indfinder sig på matriklen i morgen.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!