Vinterbadere og sommer-boardere


Efter en flaske hvidvin og en lang dag udenfor i solen er det ikke bloggen der trækker men snarere sengen, dog ved vi, at svigerforældre på begge sider og andre elskværdige familiemedlemmer og gode venner nyder at læse med og venter på dagens indlæg, så her kommer det...

Vi havde fulgt vejrudsigten tæt og heldigvis blev vi velsignet med en skyfri himmel og 22, ja helt op til 23 grader i dag.

Vi startede med at leje snorkeludstyr og så var det afsted mod den første strand. Da det er en ø omgivet af strande, er det ikke svært at finde den rigtige strand, hvor der er læ og sol. Vores første stop var på øens nordvestlige side. Udstyret med snorkel, maske og svømmefødder gik vi ud i vandet, det skulle dog vise sig, at selvom det er en paradisø, så var det svært at snorkle pga en ret kraftig strøm.






Vi gav efter lidt tid op og ville køre videre til en anden strand og forsøge der, men så fik Solveig øje på to delfiner tæt på kysten.Vi fulgte gårsdagens guides råd og slog ned i vandet med flad hånd, hvilket skulle gøre delfinerne nysgerrige og få dem tættere på. Vi fik da også nogle gode syn af de to dyr tæt på os, så der var tilfredshed med dagens første stop.


Herfra gik det mod Point Lookout, altså mod nordøst. vi slog os ned ved Cylinder Beach, hvor der blev badet lystigt. Vandet var 19 grader, altså dansk standard sommertemperatur, så er det let at være vinterbader 😀




Kl. 13.20 havde ungerne bestilt sandboarding, altså snowboarding på sand. De havde en super dag sammen med Mark guide og en engelsk familie. Vi gamle gik en tur ud til The Blue Lake, desværre var der en ret lang køretur ud til søen, så vores aktive gåtid var kun ca. en time.




Efter endte aktiviteter mødtes vi på Cylinder Beach med ungerne, der var helt høje af deres oplevelser i sandet, og så kørte vi atter til Amity point hvor vi havde fået tip om at der ville være delfiner ved molen når solen gik ned. Dem så vi dog ikke, til gengæld så vi en ørnerede, med hele 3 fugle. Solnedgangen ved Amity point var vildt flot, til gengæld var den hurtigt overstået.






På vej tilbage mod campingpladsen så vi 4 mænd, en bil i vejkanten, og en Koala der sad i noget sand. Vi øjnede en sublim fotomulighed, desværre viste det sig, at Koalaen ikke havde det ret godt, så mændene var ved at tilkalde Wildlife Savers. Den var sandsynligvis ramt af en bil. Australierne er generelt meget stolte af deres vilde dyr, og i vejsiden bliver der ikke kun advaret imod dem, hastighedsgrænsen bliver som regel også sat ned og der er skiltet med telefonnumre, hvor man kan rapportere, hvis man ser sårede dyr.
Vi følte med det stakkels dyr, men kunne ikke gøre meget andet end det.
Nu er vi så ved hvidvinen. Vi valgte at spise aftensmaden på Tillers Cafe, der er beliggende ca. 500 meter fra vores Home Beach camping. Pizzaen var fremragende, og stedet holdt 100%.
Vi har allerede booket morgenmaden samme sted imorgen. Life is good...



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!