The beginning of our grand crusade

Vi har nu fået autocamperen, de næste 11 dage bliver den vores hjem. Vi bliver fint kørende, der er en stjerne på køleren,altså kører vi fra dags dato Mercedes :-)
Vi kørte med toget hen til Tottenham stationen, gik små 200 meter, og fik uden problemer udleveret vores ganske fine autocamper. Efter endt overdragelse kørte Peter camperen tilbage til Bickford Court i fornem stil.


Efter afrejsen fra Beaumaris måtte vi kæmpe os igennem Melbourne på vej ud mod Hume highway. Alt gik heldigvis som håbet, men det var også Peter, der var styrmand, og han klarede det til UG. Det er trods alt lidt af en præstation at køre en autocamper gennem en by med 5 mio. Vi kørte stort set ikke forkert, og trafikken var også til at have med at gøre, selvom der dog var mere trafik ind gennem byen end de gange, vi var kørt igennem tidligt om morgenen.Hen imod klokken 16.30 ankom vi til en lille lejrplads tæt ved byen Chiltern. Lejrpladsen lå smukt i en lille nationalpark, vi var eneste hold på pladsen, og efter at have parkeret autocamperen gik vi en lille tur i skoven. Vi så adskillige fugle, en Echidna, samt nogle Wallabier. Vi så også nogle underlige høje, formentlig myretuer. Aftensmaden fik vi let varmet på camperens lille komfur, og efter roden rundt med det lille bord bagerst i camperen også serveret.En god og spændende dag blev afsluttet under en unik! stjernehimmel med te og øl. Vi fik lavet mange fotoeksperimenter, og det lykkedes Christian at fange en kæmpe flagermus i lommelygtens lyskegle.Nu ligger vi så i hver sin ende af camperen, herligt at høre på vores to unger, hvordan de ligger og griner og har det sjovt sammen – lad os håbe den gode stemning fortsætter, for der er immervæk ikke meget plads at komme rundt på. 








Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!