Ankommet til Kenya

Efter en lang rejse og en god snak med en Kenyaner fra Tyskland, ankom vi endelig til Nairobi. Vi fik vores baggage og fandt så en ATM og hævede hver 25000 kenyanske schilling, som omregnet svarer til 217 euro. Efter det blev vi kørt til vores hotel, som lå i et område af Nairobi, som kunne sammenlignes lidt med Reeperbahn i Hamborg, der var altså høj musik og fest. Vi var dog så trætte, at vi helst bare ville i seng.






Vi mødtes næste morgen kl. 7:15 for at spise morgenmad. Her var der et udvalg af hakket oksekød med grøntsager, kogte søde kartofler, hvidt toastbrød, vandmelon, ananas og noget der lignede pandekager og som drikkelse en rigtig lækker mangojuice. Kl. 8:30 blev vi hentet af Philamon, som bor i Nairobi, og som vi lærte at kende i Danmark lige efter sommerferien. Med ham gik vi fra hotellet hen til busstationen, hvor vi skulle med en bus til Kisumu. På vej derhen var der mange, som gerne ville snakke med os, især børn og mænd. Indtil videre har vi på turen også kun set et andet hvidt menneske, så derfor er vi nok lidt af en attraktion i os selv.
Efter at have kørt i ca. 2 1/2 time, stoppede vi ved en cafeteria, hvor jeg spiste to samosas, som var lavet i et køkken med åben ild.

Efter vi ankom til Kisumu hævede vi yderligere 30000 schilling.. Efter det gik intet som planlagt. Vi skulle mødes med Peter, som vi også lærte at kende i Danmark, da de var på besøg. Han havde arrangeret en minibus til os, som skulle køre os det sidste stykke vej til landsbyen ved Victoriasøen, men et eller andet gik galt, så efter lidt ventetid fik vi at vide, at vi skulle køre i en bil, og vores lærer og Peter kørte i en anden bil med alt vores baggage. Køreturen til Asembo var meget spænende og vi så mange besynderlige ting. Hvem havde troet, at man kan transportere 3 voksne mennesker og et lille barn klemt inde mellem dem på en lille scooter? Det kan man altså i Afrika.
Da vi ankom til landsbyen løb alle byens børn ved siden af vores bil, indtil vi blev nødt til at stoppe. De var SÅ spændte på at møde os og var ellevilde. De ville holde hånd med os, vide vores navne, snakke med os, vise os, at de kunne tælle til tre og at de kunne forklare et verdenskort og meget andet. Til aftensmaden fik vi kenyanske øl, som smager rigtig godt.
På toiletterne her i landsbyen er det ikke usædvanligt at se en kakerlak eller to, så der bliver så få toiletbesøg som muligt for mig.


Strømmen er lige gået her i landsbyen, så det bliver det for dette indlæg.

Knus 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!