Safari

Denne dag skulle vi tidligt op. Vækkeuret ringede kl. 3:40. Vi skulle afsted mod Masai Mara nationalpark, hvor vi skulle på safari. Vi faldt straks i søvn efter at have sat os ind i bilen. Vi spiste morgenmad mellem en masse theplantager. Her fik vi chapati og omelet og selvfølgelig the. Om eftermiddagen ankom vi endelig til parken. På de første 10 minutter havde vi allerede set en masse zebraer og elefanter. Samlet set kørte vi omkring 5 timer gennem nationalparken. På de 5 timer så vi Geparder, løver, bøffler, gnuer, gribbe, giraffer, aber, flodheste og krokodiller. Ude af parken kørte vi hen til vores kamp, hvor vi skulle tilbringe natten. Inden aftensmaden så vi en Masai landsby, da vi nu var kørt fra Luo-land til Masai-land. Masaierne er meget traditionelle og lever utrolig gammeldags og primitivt. Det var utroligt spænende at se og man kunne slet ikke tro, at der er mennesker i 2017, der stadig lever sådan.
Næste morgen stod vi igen tidligt op, for at komme så tidligt ind i parken som muligt. Ved morgenmaden snakkede vi om valgkampen, som skal finde sted i morgen (d. 26/10). Peter, som er Luo, fortalte, at deres præsidentkandidat har meldt sig ud fordi han ikke vil finde sig i det manipulerede og korrupte valgsystem. Han opfordrer nu alle sine tilhænger til, ikke at gå til valg. Planen er, at hvis alle hans tilhængere ikke går til valg, så er der så få mennesker af Kenyas samlede befolkning der vælger, at oppositionen til den nuværende regeringen kan gå i højesteretten og fremlægge en sag om, at hvis så få mennesker er gået til valg, så burde valget erklæres ugyldigt, da det ikke kan kaldes et valg. Så nu får vi se, hvad der kommer til at se.












Da vi kom ind i parken, så vi ikke lige så mange dyr som den foregående dag, men det var stadig en dejlig dag i parken, med dejligt solvejr. Vi kørte ud ad parken og videre mod et naturfænomen, som er kendt under navnet "Hells Gate" og minder lidt om Grand Canyon i USA. Her fik vi en guidet tur på 1 1/2 time. Det var alt sammen gammel vulkan bund, så der var en masse lavasten, obsidian, og varmt vand, der kom ud fra sprækker i klipperne. Det var et utrolig flot område.

Efter gåturen kørte vi mod Lake Naivasha, hvor vi skulle overnatte. Vi overnattede på Fishermans Camp, hvor der også var mange andre vestlige turister. Området lå lige ned til søens bredder, så da vi gik hen for at spise, så vi flodheste på land, som kommer op og græsser, når solen er gået ned. Vi så dem helt tæt på og det var lidt af en oplevelse.


Knus

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!