Afsked med Irland

 


Alt har en ende, også denne ferie er nu ved at være slut. Vi sov overraskende længe på Altido, hvor det desværre ikke var muligt at opbevare bagage efter udtjekning. Lidt ærgerligt, for Dublins gader indbyder ikke just til at man går rundt med sin rullekuffert. Vi spiste morgenmad i parken som sædvanlig, og fandt en løsning. Solveig google om det var muligt at stille bagage i området, og fandt ud af at næsten naboen til Altido, en lille telefon butik udbød netop denne service. Vi bookede straks, og fik placeret vores habengut hos en yngre asiat, der åbenbart havde set en niche business ved siden af telefon forretningen. 

Dagens program bød på et besøg på Dublin castle, der i over 800 år var centret for den britiske magt. Stedet bruges nu til officielle lejligheder. At se den heltigennem ekstreme luksus på Dublin castle sammenlignet med hvad den almindelige irer har haft at gøre med i 1800 tallet er forstemmende. Hvor de engelske aristokrater har levet i sus og dus, er de andre bogstavelig taget gået til grunde i skidt og lort. Fra slottetgik vi på fotoudstilling, Solveig havde fundet et på på pinterst, hvad der normalt borger for gode oplevelser, denne gang var det dog lidt af en nitte. Vi så på billeder fra det irske fjernsyns udsendelser, ikke det helt vilde for folk der ikke kan nævne så meget som en eneste irsk skuespiller.




Herefter spiste vi frokost på the old storehose I temple bar distriktet. Vi spiste som afslutning på en god tur en cottageopie, klassisk engelsk / Irsk mad.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!