Milkmarket i Limerick, samt nye planer.

 Vi stod op til en trist nyhed, Majellas far var død, så desværre kunne hun ikke nå hjem og tage afsked. Vi have tjekket mulighederne for at komme familien i møde, så de kunne komme hjem til en normal dagligdag så hurtigt som muligt, så i stedet for at tage afsted fra det fantastiske hus i bil om mandagen, blev det nu i stedet til i tog om søndagen. På den måde får Ingeborg også en overnatning i Dublin, den irske familie kan få deres hus tilbage en dag før. 

Det betød så også at denne lørdag blev den sidste hele dag i det vestlige Irland. Vi havde på forhånd valgt at tage til milkmarket i Limerick, om lørdagen skulle der være fyldt med fødevare stande, samt andre spændende boder. Vi kørte denkorte vejog fandt et parkeringshus. Markedet levede i den grad op til vores forventninger, der var fødevareboder med spændende lokale produkter. Det var også andre boder, således var der især en bod med gamle håndværker maskiner der fangede vores interesse. Dels kunne vi der købe stiksave, vinkelslibere samt boremaskiner, men også en simple hakke, og endda en trykluft hammer var på lager. Som så mange gange før kunne vi konstatere at et marked også er et godt sted at kigge på mennesker. Således havde vi meget glæde af at drikke en kop kaffe med udsigt over markedet. 


Vi tilbragte eftermiddagen med at gøre rent i huset, samt med at se første sæson af serien Derry Girls, der foregår i Londonderry der de sidste år af The Troubles. Om aftenen gik vi de 2,4 kilometer til Doon, for at vise Ingeborg Moores pub. Her fik vi en afsluttende Guinness og fik rundet opholdet i irernes hus godt af.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!