Ich bin ein Berliner

Christian Aggerholm den ældre mener i hvert fald, at vi meget sandsynligt vil føle os sådan, når vi på et tidspunkt vender tilbage til det mindre farverige Flensborg mod nord.
Berlin er byen som er fuld af indtryk og udtryk. Der er masser af farverige personer, og der er plads til alle selvom man er anderledes, hvad enten det handler om politik, sensuel overbevisning, religion eller mad. Der er bare noget befriende ved, at tolerancen leves og accepteres.

I dag tog vi os god tid og brute formiddagen på forskellige sysler, Ingeborg malede med akvarel, sandsynligvis inspireret af vores vært, hvis mesterværker pryder væggene i lejligheden. Andre læste, nød solen på altanen og Christian havde en aftale med en ven inde i byen.

Først senere dristede vi os alle mand ud af lejligheden, Peter ville lave aftensmad og havde ladet sig inspirere af en vietnamesisk kok og vi satte derfor kursen mod det asiatiske supermarked, der havde alt, hvad hjertet kunne begære indenfor asiatiske specialiteter - det er helt sikkert ikke sidste gang vi kommer der!

Senere gik vi (Ingeborg, CA senior og Solveig) en tur rundt i kvarteret, da mesterkokken skulle have ro til at forberede maden. Det blev til en tur rundt i kvarteret og vi endte på en lille café og
fik en kop kaffe inden gik mod Oranienburger Str. 16. (Billederne i dag er indtryk fra Berlin fra dagens eftermiddagstur - og fra køkkenet).
Her ventede os en liflig duft fra fremmede køkkener og Milan, Christian gode ven, som skal bo hos os den næste uge var også ankommet, så der var højt humør ved aftensmaden, der smagte fantastisk. Peter har fået genvalg...

I morgen går turen mod Spreewald.







Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!