Ingeborgs fødselsdag

Onsdag den 1/7 fyldte Ingeborg 22 år.
På selv samme dag overtog Malte og Hende de finansielle forpligtelser for en lejlighed i Århus, hvortil de flytter for at studere.
Vi startede med at flytte ting fra Harrislee til lejligheden, hvortil vi fik nøglen ved 11 tiden. Den er beliggende tæt på ringgaden, så det er en ret central placeret base de unge mennesker kommer til at have i de kommede år. Fra Daugbjergvej kørte vi til Byløkken, hvor Eva havde lavet en dejlig frokost i alle andres øjne end hendes egne. På Byløkken var flere sager blevet opmagasineret de sidste måneder, men med 3 biler og 2 trailere til rådighed gik det alligevel let med at få tømt lagrene, og vi kunne nøjes med en tur ind til lejligheden. I fællesområdet i gården havde vi indbudt familien fra Skive samt Maltes familie til kombineret fødselsdag samt lejligheds besigtigelse. Vejret kunne vare artet sig lidt bedste, men til alles glæde og lettelse holdt det dog tørt.




Efter kaffe og kage på Daugbjergvej tog vi atter til Byløkken, hvor der var mad og drikker lange baner. Her hyggede vi os i nogle timer inden folk spredtes i alle retninger. Nogle kørte mod nordvest, et par blev i Århus, mens vi og Maltes familie tiltrådte tilbagetoget stik syd.
En fødselsdag der vel markerede afslutningen på Ingeborgs status som hjemmeboende.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!