Vejen til Berlin

Har i dette tilfælde været lang og kroget. Egentlig ville vi til Irland i denne sommerferie, men på grund af Corona krisen blev det mere og mere usikkert om hvorvidt vi kunne komme afsted. Til sidst endte turen med at blive aflyst da Ryanair aflyste vores fly.
Så var gode råd dyre, men efter flere behjertede forsøg, der desværre kun medførte halve aftaler lykkedes det endelig. Vi fik et tilbud vi ikke kunne afslå, en gigantisk lejlighed midt i Berlin, men udsigt over museumsøen.
Berlin er jo kun omkring 450 kilometer fra Harrislee, så vi tog det stille og roligt med morgenmad hjemme inden vi ved 10.30 tiden rullede mod syd. En pause undervejs blev det til, så vi så slottet i Ludwigslust, ret imponerende, og et godt eksempel på det kludetæppe af små fyrstedømmer det vi nu kender som Tyskland tidligere var.

Fra Ludwigslust tog det et par timer inden vi kunne parkere bilen i distrikt Mitte i Berlin. Lejligheden var som vi havde håbet, kæmpe stor og med højt til loftet, hvor heldig kan man være?




Vi udforskede kvarteret med en gåtur, vi får ikke problemer med at finde egnede restauranter de kommende uger. Aftensmaden indtog vi på en asiatisk restaurant, hvor alle fandt en god ret på menukortet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!