Vi står til søs

Dag 27


Denne morgen var den sidste med French toast (heldigvis) og en kop kaffe med grums. Vi fik pakket vores rygsække sammen, hvilket vi efterhånden er blevet gode til, det tager kun et par minutter. Jeg har mit tøj i forskellige pakke-poser og selvom jeg også har investeret i sådan nogle til Peter, så er han stadig mest til at kyle hele molevitten ned i tasken og få den lukket! Sådan er vi jo så forskellige😅

Vi ville blive afhentet kl 10.20, hvilket vi havde fået en besked om aftenen inden. Men som den kvikke læser har gættet, så blev klokken 11 og en masse spekulationer om vi overhovedet ville komme afsted, to telefonopringninger men så kom chaufføren endelig og vi kom afsted. 


Vi blev sat af på havnen og mødte vores guide Uno og “Mr. Uruguay”, som en af de andre gæster blev omtalt (af os) fordi vi ikke lige fik fat i hans navn. Det viste sig senere, at vi fik rigtig mange gode snakke med Ramiro, som var hans rigtige navn. Vi har også fået en invitation til Monte Video, så det er jo helt perfekt.

Vi fik hilst på de andre på båden, vi er sammen med en engelsk familie og en ingeniør fra Spanien de ældste, men det viste sig, at det var en særdeles hyggelig og sjov gruppe som vi hurtigt kom til at lære at kende, når vi nu skulle være sammen i længere tid på meget lidt plads.

Vi blev budt på saft (Lychee) og boller, og fik så lidt at vide om programmet, hvorefter vi lettede Anker (hvilket gøres manuelt ved at nærmest hele besætningen stiller sig op på række og trækker tovet op).

Den første dag gik med at snorkle to forskellige steder, hvor vi så smukke koraller i flotte, klare farver og masser af fisk, nogle endda så store så man blev helt forskrækket. Der var også en lille manta med blå prikker på oversiden. Når man dykker ned under havoverfladen er det som at iagttage en verden man ligesom ikke selv er en del af. Man er tilskuer og det er meget smukt og stille at bevæge sig rundt i ubemærkethed. Kun et enkelt sted var der nogle regnbuefarvede fisk, der blev ved med at bide os i foden, da vi stod på bunden for at komne op i den lille jolle, der fragtede også mellem stranden og båden. På den ene tur var det lidt af en præstation at komne op i jollen igen for vi måtte ikke lægge til på stranden, da der var masser af slanger derinde…






Tilbage på båden så vi solnedgangen på dækket mens vi sejlede videre og så en kæmpe stor flok 

“flying foxes”, som er kæmpestore flagermus med et vingefang på ca 1 meter! Herefter gik det videre til Padar Island, hvor vi ankerede op for natten.

Aftensmaden bestod af en friskfanget tun!



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!